Treningsuke 43

Postet av Ski den 20. Okt 2019

Treningsuke 43

Mandag: Kl 1720, oppvarming, løp hurtighet/spenst v/Otrahallen

                 Kl 1800, Otrahallen, ski styrke og hopptrening

Tirsdag: Kl 1730, ved bommen til Åsveien, ta med hodelampe, Elghufs

Onsdag: Kl 1800, Trollbakken hopptrening

Torsdag: Kl 1730, Evjemoen klassisk rulleski, Gr 2 og 3.


Fredag- søndag: Samling for HSG/U i Bø i Telemark.


Arkivbilde fra treningsamling

Tirsdag er det intervall trening med Elghufs på Åsveien.


0 Kommentar

Stem på Geir Daasvatn - Kandidat til Årets Ildsjel Aust Agder

Postet av Ski den 16. Okt 2019

Geir Daasvatn i Otra IL/Fotball er en av 5 kandidater til Årets Ildsjel i Aust Agder. Nå må dere gå inn på Agderposten og stemme på Geir slik at vi kan få nok en Ildsjelpris til kommunen.

Se var Agderposten skriver om Geir:

 Urokkelig kjærlighet for klubb og kommune

         

– Geir har en spennende karriere bak seg som gir ham kompetanse og formidlingsevne ovenfor de unge medlemmene i klubben. Han har vært aktiv spiller siden 70-tallet fram til sykdommen satte ham ut på slutten av 2000-tallet, kun avbrutt av noen sesonger han spilte for andre klubber på et høyere nivå. Han er den eneste fra Otra, og den første nordmannen som fikk prøvespille for selveste Manchester United. Potensialet til Geir var helt unikt. Han fikk tre kamper for juniorlandslaget på slutten av 70-tallet. Som aktiv spilte han for Otra, Vigør, Hægebostad og Kvinesdal. Alle steder han har spilt, har han satt spor. Men det har alltid vært hjembygda som har betydd mest for Geir og det gjorde også til at Geir aldri kom helt i Norgestoppen. Han var rett og slett for glad i Evje og Hornnes, er blant det Otra IL skriver i sin nominasjon.

         

Geir er oppmann, trener, banemester og leder i fotballgruppa, samt leder i sportslig utvalg. Han har med noen avbrekk vært trener i fotballgruppa i Otra IL fra 1977–1983 og 1988-til dags dato, leder i gruppa og styremedlem i hovedstyret i Otra IL i 1991–1995 og igjen fra 2008 fram til i dag. Han var med og utarbeidet lovverket til Otra IL, med fokus på å gi en best mulig arena for bevegelse og begeistring for alle uavhengig av forutsetninger. Han var leder av plankomiteen som la fram planen om bygging av kunstgressbane ved Evje stadion. Fra 2015 leder han plangruppa for nytt klubbhus ved Evje stadion som snart er under bygging.


         

– Geir er en av de mest reflekterte og positive mennesker vi vet om. Selv i perioder med alvorlig sykdom har han alltid hatt en spesiell evne til å oppmuntre andre, finne lyspunkter og fortsette sin positive innstilling til idretten og livet! avslutter Otra IL sitt nominasjonsskriv.

Bilde fra Agderposten: Geir Daasvatn


0 Kommentar

"Skigruppa" jobbet inn 122 533 kr under LS 2019.

Postet av Ski den 14. Okt 2019

Otra IL hadde tatt på seg matsalget under Landsskytter på Evje. Det ble en stor suksess og stort overskudd til alle undergruppene som jobbet under LS.

Regnskapet viser ett overskudd på 775 000 kroner til Otra IL. Skigruppa sine medlemmer/støttespillere jobbet for kr 122 533. 

Styret vil vurdere hva disse skal brukes til, satt opp i mot de punktene Otra satte opp som midlene skulle brukes på, eks Klubbhus,  Trollbakken, Turløyper, Rulleskiløype.

Det var folksomt under LS 2019.

Hamburger var tingen under LS, over 8300 stk ble solgt.


Mat teltet var ett samlingspunkt fra tidlig om morraen til seint på kvelden. 


0 Kommentar

Trenings uke 42

Postet av Ski den 13. Okt 2019

Vi skriver treningsuke 42

Mandag: Kl 1720 løp/spenst/hurtighet v/Otrahallen

                 Kl 1800 Styrketrening og hopptrening Otrahallen

Tirsdag: Kl 1800 Løp/intervall Evje stadion

Onsdag: Kl 1800 Hopptrening i Trollbakken.

Torsdag: Kl 1800 Rulleskitrening fristil Evjemoen.Trollbakkene er viktig trenings anlegg for alle som ønsker å hoppe på ski. Ett kjempefint nybegynner anlegg 


0 Kommentar

Nikkel løpet 2019

Postet av Ski den 12. Okt 2019

Det ble god deltakelse på den femte utgaven av Nikkel løpet. Ny deltaker rekord, 49 stk. Vinner av jenteklassen ble Ingvild Engesland Birkenes, (Damer senior), gutteklassen ble vunnet av Nils Olav Kjetså Røed, Otra IL (G 16)

Arkivbilde

Resultat liste for Nikkelløpet 12. oktober 2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline