Postplukk for mai.

Postet av Orientering den 14. Mai 2020

Da er vi klar med en ny runde med postplukk. En fin runde er å ta postene: 1,2,4,5,8,9. Fra post 5 til 8 er det lurt å holde godt mot høyre (vest) for å unngå de bløteste partiene. Postene er markert med postskjermer fra Trimtex. Det er ikke koder eller nummer på postene.

Postene 3,6 og 7 er ment for dem som liker litt utfordring. Kanskje kan du prøve deg på en av disse?


Synes du dette ser utfordrende ut, kan du hente frem postplukk for april. Har du tatt disse postene før, går det an å gjøre samme turen en gang til, men denne gang ta postene i motsatt rekkefølge. Det vil gi en ny opplevelse.


Ellers er det også mulig å kjøpe posen med turorientering på Intersport (kr. 100). Her venter det 50 poster i nærheten av Masi, Oddelia, Slammen og Evjemoen (postplukkpostene fra april).


Postplukk - mai - 2020.pdf


Lykke til!!
0 Kommentar

Velkommen til O-trim 2020

Postet av Orientering den 1. Mai 2020

Vi legger ut vårt opplegg for turorientering på Intersport 15.mai. Her kan du for 100 kroner få deg et et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig.

Det er til sammen femti poster som vil henge ute til og med 25. september. Og da kan du – alene eller sammen med familien - fritt velge et antall poster – etter egen dagsform, vær og motivasjon.


Iår ser vi også på å gjøre hele eller deler av tilbudet tilgjengelig på nasjonal portal for turorientering.0 Kommentar

En annerledes vår - 2020

Postet av Orientering den 14. Apr 2020

Da skal vi sette igang igjen en ny sesong.  Det blir en litt annerledes vår i år. Det blir ikke vanlige O-løp. Vi må i første runde nøye oss med postplukk, og etter hvert otrim (fra 15.5). 

Fra 15.4 er det lagt ut 15 otrimposter på Evjemoen.  Disse vil fungere som postplukk poster.  Dette er et tilbud vi startet med i fjor. Folk kan prøve orientering på en uhøytidelig måte uten å registrere aktiviteten noe sted.

Etter 15.5 vil det bli lagt ut nye postplukk poster. Synes du dette er morsomt,  kan du itillegg kjøpe en pose med kart (tilsammen 50 poster) + registreringskort. Da kan du sende inn og få et bronse-, sølv- eller gullmerke alt etter hvor mange poster du tar. Den informasjonen du trenger følger med i posen. 

Siden de 15 postene på Evjemoen inngår i otrim kan du notere kodene (to bokstaver) som er på postene, og føre dem over på registreringskortet. Dermed er du godt i gang med otrimmen også. ==== Følg myndighetenes råd!! I vår sammenheng  innebærer det at man ikke går i grupper på mer enn 5 personer  (om ikke man er i familie), holder avstand og ikke berører postskjermer/-plater eller andre ting i nærheten av postene.


1 Kommentar

Premiering - 2019 sesongen.

Postet av Orientering den 13. Nov 2019

Det blir avslutning med bevertning for årets sesong og turorientering. Deltakelse på 50%  av treningsløpene  for voksne og 25% deltakelse for barn premieres.

Møt opp på Pernille kafeteria fredag 22.november kl. 18:30.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline