Resultater Sørlandskarusellen og treningsløp på Høgås

Postet av Orientering den 18. Jun 2019

Da var resultatene fra Høgåsdilten klare. Det ble en blaut tur, men det var det ingen som brydde seg om. Alle kom i må med ett bredt glis og med masse lovord om flott terreng, og gode løyper.


Vindbjart ble største klubb, de hadde mobilisert og tatt turen som en sommeravslutning for sine tirsdagsløp. Hele 28 løpere fra Vennesla startet løpet i dag, det var over dobbelt så mange som fra arrangørklubben Otra IL.

Resultatliste treningsløp:Resultat_løp10_180619_Høgås.pdf

Resultatliste Sørlandskarusell: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9195&groupBy=EventClass 


Kjetil Grindheim var løypelegger og arrangør på Høgås


0 Kommentar

O-løp Tirsdag 18. juni

Postet av Orientering den 17. Jun 2019

Vårsesongen avsluttes med treningsløp og Sørlandskarusell løp på Høgås.

Samlingsplass på Høgås skistadion, merket fra Evje kirke RV 9 ca 10 km retning Gautestad. Gode parkeringsmuligheter ved samlingsplass.
Terreng: Relativt flatt myrterreng med noen skogkledde åsrygger innimellom. Opparbeidete skiløyper preger noe av området. Løypene ligger på ca. 500 m.o.h
Løypelengder:

Nybegynner 1,9 Km

C - Kort 2,7 Km

B - 3,1 Km

A – kort 3,9 Km

A – lang 5,8 Km  

De som ønsker å delta i Sørlandskarusellen må melde seg på i Eventor, lokale løpere kan delta som treningsløp.

Løypelegger og arrangør er Ketil Grindheim


0 Kommentar

Mathias Bredesen imponerte

Postet av Orientering den 17. Jun 2019

Mathias Bredesen med ny pers under Tyrvinglekene.


Mathias har hatt en fantastisk debutsesong så langt på friidrettens formel 1 distanse- nemlig 100m. Han ble oppdaget da håndball-laget hadde ressurstrening i vinter og begynte å satse sprint. Det startet imidlertid så dårlig som det kunne under innendørs sesongen. I sitt første løp i Grimstad gikk han ned for telling med strekk etter 30m og måtte bæres av banen. Det var bare å restituere seg og å begynne å forberede seg til sesongen utendørs.

Det begynte med 12,40 i Lyngdal den 18.mai, et ganske ordinært resultat på\ nasjonalt plan. Allerede i neste stevne skulle han imidlertid knalle til med 11,77sek og inn på 8. plass på Norgesstatistikken i sin aldersklasse. Han kvalifiserte seg også til UM for 16-åringer med dette løpet, men var 2/100sek fra kravet til JR NM som er for de opp til og med 19 år. I neste løp ble det 11.87sek i ufyselig vær, noe som holdt til 2.plass i KM senior for Agder.

Under Tyrvinglekene var målet å gå til en finale. Forsøket gikk allerede kl 09.40 på morgenen, noe som kan være en utfordring på sprint. Han viste seg å være godt skjerpet, konsentrerte seg om sin egen bane og egne arbeidsoppgaver og klinte til med en god start. Det holdt til 2.plass og 11,78sek. Det skulle vise seg å holde til finale og 5. beste tid i forsøket!

Foran finalen bedret forholdene seg og det blåste svak medvind. Det ble løpt fort i heatene i forkant. Finalistene ble ropt opp i hver sin bane og «eye of the tiger» ljomet ut over høyttaleranlegget. Nå var det klart for Mathias i bane 2. Stemningen var satt. Det var nå det gjaldt. Full konsentrasjon. En liten uoppmerksomhet i starten- og hele løpet ville være ødelagt. Alle de beste på årets statistikk var i løpet unntatt Aanund Tveitå, også han Otra IL, som røk utenfor finalen med noen tusendeler med sine 11,83. Mathias var nervøs, men ville han bruke nervøsiteten som positiv energi? Det var første gang han møtte Norgeseliten. Mange inntrykk skulle fordøyes. Svaret ville vi få svart på hvitt om noen sekunder. Utøverne gikk i blokkene. Det ble helt stille på stadion. Innta plassene – klar - Skuddet gikk! Mathias fikk ikke den kjempestarten han hadde i forsøket. Han reiste seg litt for fort i oppreist stilling på de første 2-3 stegene. Det er små marginer. Når man har gjort en liten feil er det lett å begynne å stresse. Da går det ikke fort! Men Mathias kjørte på og lot seg ikke affisere. Han jobbet seg opp i en toppfart han aldri har hatt før. Det ble 7. plass og ny kjemperekord på 11,65 sek. Dermed var han også kvalifisert for JR NM!

Nå går han inn i en treningsperiode med tanke på JR NM 23. -25.aug i Sigdal og UM 6.-8.sep på Jessheim. En finale i UM vil være hovedmålet, men det viser seg at alt er mulig for Mathias. Mer rutine på dette nivået vil også hjelpe. Otra IL gratulerer årets sprintkomet så langt i 16-års klassen i Norge!


0 Kommentar

Resultater 14.juni

Postet av Orientering den 14. Jun 2019

Resultatliste - Evje stadion 14.juni 2019 (1).pdf


Her finn dykk resultatliste fra kveldens løp rundt Steinsfjell. Det var riktig greie løyper Jo Inge hadde ordnet med.0 Kommentar

Treningsløp 14. juni

Postet av Orientering den 11. Jun 2019

Vårsesongens siste ordinære fredags-løp arrangeres fra Idrettsbygget i Evje Aktivitetspart til fredag.

Jo Inge invitere til raske og ikke alt for krevende løyper. Her er det virkelig mulig for nybegynnere å prøve seg på ei av de korte løypene.


Nybegynnerløypa

Løyper:

Nybegynner - 1,3 km

Kort - 2,1 km

Mellomlang - 3,4 km

Lang - 4,5 km

Fristart kl: 1730-1900

Kart:  voksne over 16 kr 2, Barn under 16 kr 10,-

Brikkeleie: Voksne over 16 år kr 20, Barn under 16 år kr 0,-

Samlingsplass er ved Idrettsbygget, merket fra Rv 9 v/Evje Sentrum.


Neste løp er TIRSDAG 18. JUNI på Høgås, arr: Ketil Grindheim, dette inngår også i Sørlandskarusellen. Men Otra IL løpere kan velge å løpe som treningsløp.1 Kommentar

Melding fra personellsjef LS19 Tommy Dale

Postet av Orientering den 7. Jun 2019

Her er litt info om LS:

Vaktene er delt inn slik fra 1/8 - 9/8

1. vakt - 08.00 - 14.00
2. Vakt - 12.00 - 18.00
3. Vakt - 14.00 - 20.00

Det er mindre behov for folk på formiddag og kveld, derfor overlapper 2. vakt litt i hver ende sånn at det er to skift på jobb mellom 12 - 18.

Arbeidet foregår i mattelt/grilltelt/kiosker og består av betjening av kasse/disk, grilling av hamburgere, steking av vafler og fylle på med varer osv. Det vil muligens også bli behov for et par sjåfører som skal hente mat/varer.

I tillegg er det behov for hjelp til rigging av telt 29/7 - 31/7 og 10/8 - 11/8

Barn under 14 kan gjerne være med, men blir ikke satt opp i vaktlistene. De kan veldig gjerne hjelpe til med rydding av bord, tømme søppel og andre slike oppgaver. Det er en fordel at de er gamle nok til å kunne klare seg uten tilsyn til enhver tid.

Vær gjerne konkret når du melder deg til tjeneste. Kan du bare noen utvalgte dager, så angi det. Spiller det ingen rolle hvilke dager, så si i fra. Angi gjerne også hvor mange vakter du kan ta.

Eposter av typen "Jeg kan ta fire vakter, det er det samme når" er det aller enkleste 🙂


0 Kommentar

Resultater Slammen 7. juni

Postet av Orientering den 7. Jun 2019

Det var varmt, det ble bratt, og det ble brattere. Idar leverer som vanlig. Men folk var stort sett fornøyd med fine løyper 


0 Kommentar

Treningsløp fredag 7. juni

Postet av Orientering den 6. Jun 2019


Fredag 7. juni er det treningsløp på Mykleåsen, med start fra Flatebygd skisenter. Merket fra Evje Kyrkje

Løyper:

1,2 km

2,8 km

4,2 km

 5,1 km

Fristart kl 1730-1900


Kart kr 20/10

Brikkeleie kr 20/0,-


Arr: idar Tveit


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline