Resultater treningsløp 20. sept - Evje Stadion

Postet av Orientering (gren) den 20. Sep 2024

Tony var i dag raskest i den 2,8 km korte løypa, fornøyd med løpet. I mellomlang, som i dag var hele 4,6 km lang var det Ketil Grindheim som stakk av md seieren. O i den aller lengste løypa på hele 5,9 km var Nils Olav Rød raskest.

Det ble som vanlig mange diskusjoner om veivalg, og litt sverting av løypelegger. Standarden de siste ukene er at de som legger løypene ikkje tør å stille opp på arrangementet, men lar Tony ta støyten hver gang. Det går fint, han har vært trener for håndball damene i et par ti-år og godt vant til å få kjeft :)

Heidi var fornøyd i dag, mente det ikke ble så store inntekta på Vipps for Tony denne helga :)

Merete og Rita var litt mellomfornøyde, hadde visst blitt et par små bom

Kjetil hadde i dag ei god tid

Lars Peder Vaaje fra Marnardal IL er en fest gjest på løpene

Resultater_200924_Evje Stadion.pdf

Siste ordinære treningsløp - Fredag 20. sept

Postet av Orientering (gren) den 19. Sep 2024

Fredag er det klart for sesongens siste treningsløp i dagslys. Løpet er av praktiske årsaker flyttet til Evjemoen kartet, med start fra Idrettsbygget på Evje Stadion.

Kart:

Kartet er Evjemoen/Steinsfjell, revidert i 2023. Kartene har 5 m ekvidistanse - Målestokk 1:10 000 i de ange løypene 1:7500 i nybegynner og kort.

Pris:

Det blir ingen kontant betaling, kun på Vipps #118876 eller direkte på bankkonto 2901.20.24795

Kart kr 20,- For voksne og kr 10,- for barn u/16 år.

Postet av Orientering (gren) den 13. Sep 2024

Dugnads løpet denne fredagen bød på noen skikkelige utfordringer, noen likte det og andre ikke. Flere kom i mål i nesten gledesrus over det fine terrenget, om det var litt tuete. Vanskelighetsgraden i det O-tekniske var det nok i det øvre sjikt av vanskelighetsgrad.

Fint vær, en noe kaldt utover kvelden, i alle fall for de som bukte litt tid.

Kortløypa ble vunnet av John Gautestad, mellomlang av Marianne Andersen og i den krevende lange løypa var Sigurd Wiberg den raskeste.

Igjen hyggelig besøk av løpere fra Birkenes, Marnardal og Kristiansand. Spesielt hyggelig å ha med Magne Dølemo igjen, som løp mye på våre løp 30-35 år siden.

Høsten siste ordinære treningsløp (det blir nattløp 1. nov) blir flyttet til Evjemoenkartet, med start fra Idrettsbygget v/ Evje Stadion. Sigurd Wiberg er løypelegger og Tony arrangerer. Starttiden justeres også til fristart kl 1700-1830, fredag 20. september

Treningsløp 13. sept - Undeland

Postet av Orientering (gren) den 12. Sep 2024

Fredag 13.September er det Jens Petter Røed og Pål Aas som er løypeleggere, Dette løpet blir en liten felles dugnad, da Jens Petter som kjent fikk ett illebefinnende sist løp, og rakk ikke mer en å tegne løypene. Jens Petter er i veldig god bedring men har fått fri ifra dette arrangementet. Pål har ansvaret for å legge ut postene, Tony skal printe kart og arrangere på løpsdagen og Ove henter inn postene igjen.

Løpet går på Undeland, samlingsplassen er i hyttefeltet men parkering må skje på selve Undeland. Litt begrenset med plass, så samkjøring anbefales.

Kart:

Kartet er Undeland. Kartene har 5 m ekvidistanse - Målestokk 1:10 000 i de ange løypene 1:7500 i kot og 1:5000 i nybegynner.

Løypeleggere: Jens Petter Røed og Pål Aas

NB! Nyheten oppdateres torsdag ettermiddag, når postene er lagt ut og lengdene kontrollert

Resultater Slammen 6. sept

Postet av Orientering (gren) den 6. Sep 2024

33 til start i dag, og gledelig mange deltagere i nybegynner løypa.

Kort løype var det igjen noe få med, men Tony var raskest. I mellomlang fikk vi igjen ett hyggelig besk av Marianne Andersen, som igjen løp inn på idealtida på 39 min.

Lag løypa ble vunnet av Petter Strømstad, på tiden 61,48.