POSTPLUKK FOR MAI.

Postet av Terje Nilsen Abusland den 1. Mai 2021

Da er vi klar for en ny sesong med postplukk.  Postplukk er et tilbud til den som ønsker å trene litt eller prøve orientering på en litt uhøytidelig måte. En velger selv rekkefølgen på postene, og hvor mange poster en vil ta. Vi presenterer så nye poster i juni/juli, august og september. 

Denne sesongen starter med poster som Terje har lagt ut på nytt kart på MoisundI nord starter kartet der en kan ta av fra E9 og inn på FV 308 (se Mapant). Kartet kan du skriv ut fra linkene her.

Alle poster.pdf

Kort.pdf

Normal.pdf

Lang.pdf


Postene i mai er otrim-poster (se eget bilde). Noterer du bokstavkodene som er på postene, så har du samtidig tatt 15 poster av o-trimmen (som starter 15.mai – se egen presentasjon når den kommer). 


Terje har også laget forslag til 3 løyper. Disse kan skrives ut fra linkene over. Vil du registrere tiden din, kan du ta tiden og legge det inn i kommentarfeltet.  Førstemann som legger inn tiden sin i ei løype, kan skrive en kommentar. De neste kan legge tiden inn som svar til den første.  Slik får vi samlet tidene for hver løype. 

Disse løypene er også lagt inn i UsynligO appen. Last ned appen, registrer deg, logg inn og finn løypene der det står UsynligO løyper. Denne appen benytter GPS for å registrere hvor du erog dermed hvilke poster du tar. Den registrerer også tiden din. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.