Innbydelse O-troll leir

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 24. Mar 2022

Hei alle!

 

Innbydelsen til årets o-troll leir er nå klar, og påmeldingen er åpnet i Eventor. Vi håper at dere hjelper med å markedsføre leiren, slik at flest mulig rekrutter ønsker å delta! Alle rekrutter i alderen 8-14 er velkommne (gjelder året man fyller 8). 

 

Vi vil tilrettelegge for at dette blir en sosial og morsom leir, hvor barna kan danne nye bekjentskap på tvers av klubbene i kretsen. Ettersom leiren er åpen for alle i alderen 8-14 år vil vi under aktivitetene dele gruppen inn etter alder. Dette vil kunne skape trygget sosialt, og aktivitetene vil kunne tilpasses gruppa bedre. 

 

I likhet med tidligere år vil «Rekrutten» arrangeres i forbindelse med leiren. Vi har i år valgt å legge den til fredagen. Innbydelse her vil komme innen kort tid. 

 

Det er selvfølgelig åpnet for å kun delta på deler av leiren, om en ikke ønsker/ har mulighet til å overnatte. Om dette er tilfelle er det fint om dere sender informasjon om hvem dette gjelder og hva vedkommende ønsker å delta på. Vi er også klar over at Gimletroll skal arrangeres en fotballcup samme helg, men vi har prøvd å tilrettelegge slik at det er mulighet til å delta på begge aktivitetene. 

 

Vedlagt følger innbydelsen til leiren, m/ lenker til påmelding. 

 Innbydelse_o-trollleir.pdf

Bare ta kontakt om det skulle være spørsmål, eller om noe er uklart :-) 

 

Mvh.

Anna Meen

Rekrutteringsleder KOKKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.